Wie zijn Schreuders & Schreuders

Schreuders en Schreuders is een initiatief van Annemarie Schreuders en Maartje Schreuders. Als ervaren bewindvoerders hebben wij in 2013 bewust gekozen voor het oprichten van ons eigen bewindvoerderskantoor, zodat wij op onze eigen professionele wijze vorm kunnen geven aan onze maatschappelijke betrokkenheid. Schreuders en Schreuders is een kleinschalig kantoor, maar door onze werkervaring en gedrevenheid staan wij garant voor stabiliteit en continuïteit. Wij zijn lid van de branchevereniging Horus, waardoor onze kwaliteit ook extern gewaarborgd wordt. Door de goede onderlinge samenwerking en directe communicatie weet u bij ons altijd waar u aan toe bent. Graag stellen wij ons hieronder kort aan u voor:

Annemarie (links op de foto) heeft na haar studie MER aan de Avans Hogeschool te Breda de master Recht en Management behaald aan de Universiteit van Tilburg met sociale zekerheid als specialisatie. Met een ruime ervaring van 10+ jaren als beschermingsbewindvoerder en ook enkele jaren als bewindvoerder WSNP, is Annemarie een ijzersterke kracht en heeft zij veel kennis van schuldenproblematiek.

Maartje (rechts op de foto) heeft aan de Universiteit van Tilburg zowel haar bachelor als master behaald. Zij is Nederlandsrechtelijk en met civiel effect afgestudeerd. Na vier jaar werkervaring op een advocatenkantoor met algemene praktijk, twee jaar als HBO Docente Recht en ruim 10+ jaren ervaring als beschermingsbewindvoerder, is Maartje maatschappelijk en juridisch goed thuis.